| deedeeutsa a întrebat:

Hei TPU, am 16 si vreau sa va cer parerea. Am probleme cu molarii de jos. Ambii sunt cazuti jumate si restul sunt cariati si pe cale sa cada. Mentionez ca ma spal regulat pe dinti. Crede-ti ca o sa imi mai creasca?! Nu imi amintesc sa imi fi cazut. Stiu ca sunt prea mare pentru asta, dar daca ma voi duce la dentist si le va scoate, mi-e teama sa nu-mi mai creasca, va rog. Astept orice parere. Multumesc. Dau funda la cel mai ok raspuns. ^^

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| KingJulien a răspuns:

Buna,eu te-as sfatui sa faci o vizita la dentist pentru ca stiu cum e cu dintii eu sunt operata de 5 ori si vineri a sesea interventie asa ca lasa varsta si du-te din timp

Răspuns utilizator avertizat
| spiridusu01 a răspuns:

Parerea mea este ca ti-au cazut.Dar totusi ar trebui sa te duci la un dentist bun recomandat de mai multi oameni.Iti va zice el ce este de facut, poate sa iti da un tratament, si chiar daca ti scoate iti poti pune de portelan nici nu vei observa ca iti lipsesc, cunosc multa lume cu astfel de dinti