| xNuiiDeTiinex a întrebat:

Hei, TPU! Am 17 ani jumate, 1.65 si 48 kg. Problema e ca nu ma pot ingrasa, desi mananc normal. adica mananc destul de mult si nu ma pot ingrasa. dar nici nu prea am pofta de mancare, mananc mai mult in sila. Oare nu ma pot ingrasa si din cauza ca am lipsa foarte mare de magneziu? Minimul trebuie sa fie de 16 si eu am abia 1, 91 big grin si timp de 6 luni trebuie sa iau 3 feluri de pastile, 10 zile da, 10 nu. Mai am de luat pana in martie. Oare cand imi ajunge magneziul la normal, voi putea pune pe mine macar 3-4 kg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Oana92 a răspuns:

Ia tratamentul dat de medic si nu te mai stresa inutil. E important sa ai o dieta echilibrata, incearca sa iti iei necesarul de vitamine si minerale si din alimente. Merele verzi de exemplu contin magneziu.

Sanatate!