| AncutaAncutaGHichoarta a întrebat:

Hei, TPU. Am aproape13 ani. Am 1, 56 cm si 48 - 50 kg cam pe acolo. M-am gandit ca vara asta sa tin o dieta pe baza de fructe si legume crude, nepreparate. Adica dimineata sa mananc 2 - 3 fructe diferite, la pranz o salata si fructe si la cina o salata.DECI cumva vara asta vreau sa devin vegetariana dar doar vara asta. M-am gandit ca in fiecare zi sa dau o tura cu bicicleta cam 5 km si sa fac aerobic 30 min in fiecare zi. Vreau ca atunci cand incep scoala sa am 37- 40 kg. La fiecare final de saptamana vreau sa nu mananc nimic o zi intreaga doar sa beau apa si ceai.
Voiam sa aflu si parerea voastra. Ar fi periculos pentru sanatatea mea sa fac asta. Plus ca nu stiu cum ca atunci cand incep scoala si o sa incep sa mananc normal sa nu pun la loc toate kg date jos.
Motivul pentru care vreau sa fac asta e pentru ca vreau sa vad daca mi-ar sta mai bine slaba si pentru ca mi se spune uneori ca sunt plinuta sad.
Orice raspuns jignitor la adresa mea va fi raportat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o greutate buna pentru anii tai.