| PuFaRiNaIsThEoNe a întrebat:

Hei TPU am astm bronsic si am avut cand eram mai mica un puf verde mic care il bagam in gura cand faceam crize de astm.mi-e cam rau si am nevoie de el imi puteti spune cum se numete sau daca pot sa-l iau de la farmacie fara prescritie medicala? plzzzZZzz Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adriangabor92 a răspuns:

Ventolin si flixotide

3 răspunsuri:
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Cred ca il poti lua, dar cel mai bine e sa mergi la doctor sa te consulte. Asa va sti ce sa iti dea.
Poate acel puf era pentru copii, acum ai nevoie de ceva mai tare, mai eficient.
Succes!

| mixxjim a răspuns:

Evident ca numai medicul iti poate spune ce sa iei, poate nici nu mai exista chestia aia acum, poate ca au schimbat culoarea sau nu iti mai este folositor, nu poti lua ceva pentru o chestie asta de serioasa precum astmul doar ca ti-a spus cineva de pe TPU happy e din cauza caldurii asteia, incearca sa stai undeva unde este mai racoare, dar nu direct in aerul conditionat. incearca sa ceri la farmacie ceva sa te ajute pina ajungi la medic daca pot da, stiu ca nu prea se dau fara reteta. ai grija de tine, sanatate!

| 21ndstillachild a răspuns:

Bronhodilatator