anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU, am auzit ca ceaiul verde este bun pentru slabit. Pe net am citit ca bei in jur de 1-2 cani pe zi si poti sa mananci ce vrei (daca doresti) adica, tot aceleasi mancaruri pe care le consumi si tot slabesti. Mama mi-a zis ca o vecina de la tara, a slabit cu ceai verde 10-11 kg in 1 luna jumate si tot manca mancaruri prajite, paine, dulciurele. Vreau mai multe detalii despre ceaiul verde. adica daca chiar bei si poti sa mananci ce vrei. [nu sa faci excesslaughing.]

Dau funda big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Nu e chiar asa, este bun ceaiul dar trebuie sa ai grija si ce mananci happy

21 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Persoanele ce au probleme cu kilogramele in plus apeleaza la ceaiul verde. Obezitatea a inceput sa devina o problema pe plan mondial datorita stilului de viata din ziua de azi. Riscul de imbolnavire la persoanele obeze creste semnificativ. Insa datorita efecelor ceaiului verde, kilogramele in plus nu mai sunt o problema. Datorita stilului de viata pe care il adopta unele persoane, in special cele care isi pot permite orice fel de mancare, cresterea in greutate devine o problema serioasa. Capatand un obicei din a manca alimente bogate in grasime si asa numitele "junk food" numarul persoanelor obeze creste pe zi ce trece.O alta problema este lipsa de exercitii fizice. Principala urmare este aceea ca grasimile nu sunt arse si se depoziteaza in corpul nostru. Cei care au cel mai mult de suferit datorita lipsei de miscare sunt chiar persoanele obeze. Practicarea exercitiilor fizice poate reduce riscurile imbolnavirii si ajuta la pastrarea unui corp sanatos.Problemele mentale reprezinta un alt motiv al cresterii in greutate. Cel mai bun exemplu este depresia. De multe ori cand o persoana este deprimata nu plange, ci mananca tot ce gaseste in frigider. Acest lucru nu este sanatos deloc.Problema kilogramelor in plus se poate rezolva in zilele noastre cu ajutorul unei operatii de liposuctie insa pot aparea efecte secundare si asta reprezinta un risc. Exista o metoda mai usoara si mai naturala de a elimina grasimea din corpul nostru. Solutia este ceaiul verde! Pe langa faptul ca ceaiul verde este foarte bun pentru arderea grasimilor, acesta mai are si alte beneficii. Sunt 3 lucruri pe care ceaiul verde le face atunci cand este consumat la fiecare masa:Creste arderea de calorii - ceaiul verde accelereaza metabolismul si cantitatea de grasimi arse creste. Acest proces se numeste termogeneza. Acesta mareste caldura din corp accelerand metabolismul si ca urmare arde caloriile. Diminueaza apetitul - ceaiul verde ajuta la controlarea apetitului.

| PinkPanther a răspuns:

Nu ajuta chiar asa de mult, pentru slabire se recomanda sa bei 4-5 cani pe zi, pana in ora 6 seara, daca nu o sa stai toata noaptea treaza si trebuie sa ai grija ce mananci, vecina aia de care zici tu, sigur a minntit si a facut foamea, nu ai cum sa slabesti daca mananci prajeli si dulciuri.

| BiuL a răspuns:

Daca ai putea sa mananci orice, sa bei ceai verde si sa slabesti iti dai seama ca nu ar fi oameni obezi tongue iti dai seama ca nu e adevarat. Am baut si eu ceaiuri de slabit si nu prea m-au ajutat. Ceaiul verde iti accelearaza metabolismul, isi scade pofta de mancare si iti da energie dar trebuie sa tii si dieta si sa faci si miscare daca vrei sa slabesti. Daca sa zicem bei mult suc sau cafea cu zahar, si le inlocuiesti cu ceai verde neindulcit normal ca vei slabi dar nu neaparat din cauza ceaiului ci pentru ca ai redus din ceea ce e rau.

| FemeiaPisică a răspuns:

Beneficiile consumului de ceai verde asupra siluetei
Care sunt de fapt motivele pentru care ceaiul verde ajuta la mentinerea siluetei si la accelerarea metabolismului?
Ceaiul verde stimuleaza ficatul si intregul sistem digestiv;
Consumul de ceai verde regleaza tranzitul intestinal;
Consumul de ceai verde are efect de contracarare a stresului, unul dintre factorii care contribuie la surplusul de greutate;
Ceaiul verde actioneaza la deblocarea rinichilor, prevenind astfel retentia de apa;
Consumul de ceai verde reduce formarea colesterolului.

Sura : http://gastronomie.ele.ro/......--a36.html

ATENTIE: CEAIUL VERDE ARE EFECT LAXATIV!

| neutrino a răspuns:

Se vede ca iti plac povestile.

| SmilerXd a răspuns (pentru neutrino):

Auzi? daca nu-ti convine de ce ai mai raspuns? Logic, e imposibil sa nu fie persoane care sa nu commenteze aiureaoh go on

| neutrino a răspuns (pentru SmilerXd):

Esti prea mica pentru ati spune ca esti proasta, dar prostuta iti pot spune. Poti sa bei cat ceai verde vrei, nu-ti mai revii.

| SmilerXd a răspuns (pentru neutrino):

Haha, ce să spun. Oricum nu e pentru mine, am vrut să-i arăt unei prietene că nu e cum susţine ea. Că bei ceai şi mănânci orice happy. Atât oh go on. in fine rolling eyes

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Toate astea depind numai de organismul fiecăruia.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Toate depind numai de organismul fiecăruia.

| FrumoasaTa a răspuns:

Ei bine ceaiul verde este bun si pentru slabit dar eu am auzit ca e bun si pentru a te calma. Daca esti nervoasa se recomanda sa bei ceai verde.
Dar de slabit am citit dar totusi chiar daca bei ceai verde totusi nu e necesar sa maninci in exces. Sper ca ti-am fost de ajutor

| alexandruth a răspuns:

Ceaiul 100% este bun, dar trebuie sa tii cont si de alimentatie. happy

| AndreeaE a răspuns:

Uite eu nu folosesc dar maicamea da, si e tare ciudat, daca manaci ceva anume ai probleme cu stomacul adica nu este necasar eu asa cred mai ales daca esti in timpul scoli sau daca ai un servici. Are un gust oribil si eu nu as folosi.Iti spun un secret anul trecut ca prin timpul asta eu m-am ingrasat foarte mult, acum sunt de doua ori mai slaba nu mananc paine foarte putine dulciuri mananc mere, diferite fructe nu in exces, si mult mai putin la o masa, cina o iau foarte rar. Si uite asa se slabeste nu cu toate prostiile pe care le vedeti la TV si publicate pe net. Eu nu am incredere in nimeni, mi-am facut singura o portie asa pe zi si ma ajuta stiu ca imi primeste si ma pot abtine de la acele lucruri, nu este usor dar cu timpul vei reusi.

| Marina01 a răspuns:

Eu iti recomand sa mergi la un nutritionist, el iti va da un program sanatos dupa care sa urmezi sa iei mesele si in ce consta acestea! Ceaiurile nu sunt "solutia" depinde de la o persoana la alta dar cert este ca nu vei slabi daca bei ceai si mananci la fel de mult, lucrurile marete cer sacrificii, deci ori te duci la un nutritionist ori te apuci d eun sportwinking Succes!

| Annya206 a răspuns:

Ceaiul verde este foarte bun, este antioxidant, dar nu este recomandat sa-l bei simplu ci cu suc de portocale, cu lamaie. Oricum e destul de logic ca daca bei ceai si mananci mult nu vei slabi. Exclude mancarurile prajite ( nu sunt nici sanatoase ), bogate in carbohidrati, fast-food, mesele foarte tarzii. Si deasemeanea si sport.

| razvi177 a răspuns:

Nu te gandi daca bei 1 cana 2 pe zi de ceai verde poti sa mananci ce vrei slabesti NU. Daca bei ceai verde in loc de alt ceai te ajuta sa slabesti daca tii o dieta ok si faci sport o sa ai rezultate foarte bunebatting eyelashes

| SmilerXd a răspuns (pentru razvi177):

Da stiu, dar cica e gen ca pastile d-alea cum fac aia reclama : alcachofa sau cum le zice laughing oricum nu cred asa ceva. nu e pentru mine ci pentru o prietena, doar am intrebat pentru ca am vrut sa-i arat ca nu e cum zice ea, adica sa bei ceai si sa mananci orice laughing eu i-am zis. daca bei ceai trebuie sa faci si o dieta. sa mananci mai putin. si etchappy dar ea o tine pe a ei bea cea si mananca orice:-

| alevip a răspuns:

Nu exista asa ceva sa bei ceai si sa mananci orice ai pofta dulce si mancaruri grase si sa slabesti fara miscare adica sport nu slabesti din o zeama

Răspuns utilizator avertizat
| motorx98 a răspuns:

Nu cred ca o sa slabesti, dar este bun pentru sanatate.Iti dau un sfat.Incearca sa consumi caloriile pe care le consumi.Sanatate

| striker92 a răspuns:

Nu cred aceasta tampenie, cum ca bei ceai si manaci ce vrei.E o prostie sa crezi asa ceva.Da ceaiul e bun, dar si alimentatia trebuie sa fie ponderata, adica cat mai putin prajit si evitarea bauturilor carbogazoase.