| FunHouse a întrebat:

Hei TPU, am auzit ca daca mestec guma mult timp imi va face un zambet mai frumos, este adevarat? Daca asta nu ma ajuta exista alta modalitate de a-mi face un zambet mai frumos? Stiu ca este o intrebare cam penibila, dar sunt obesadata de aspectul meu, stiu ca nu-i bine, si nu prea imi place zambetul meu, ce as putea face? In afara de operatii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Nuimicitinumele a răspuns:

Nu in nici un caz de la guma faci un zambet mai frumos. Si apropo daca mananci guma ai grija sa o mananci dupa ce ai mancat ceva sau cel putin mesteco maxim 10 minute ca daca nu faci gaura in stomac e mai greu de explicat in fine inapoi la subiect. Eu stiu ca un zambet mai frumos faci atunci cand razi da nu ras dala intentionat ras normal ca si cand te-ai uita la o comedie. Daca functioneaza fundita pls

| smaranditza a răspuns:

Zambetul vine din interiorul fiecaruia dintre noi; eci si din al tau; daca nu iti place cum il ai, poate se datoreaza tocmai acestei neincredri si nemultumiri pe care le ai vis -a vis de propria persoana! nu crezi?
a! guma de mestecat nu iti poate face dcat rau(distruge dintii, strica stomacul, etc, etc) dar in niciun caz nu te ajuta la zambet! doamne, cum ai putut sa crezi asa ceva?
deci, incearca sa fii mai pozitiva in tot ceea ce faci si simti!

| SamSon a răspuns:

Nu ai cum sa iti faci un zambet frumos mancand GUMA, nu vreau sa rad de tine dar nu are nici un sens guma cu zambetul. operatiile ar fi o idee dar ai spus NU.deci n-ai decat sa fi TU! ideea e ca nu iti poti face A SMYLE FACE happy

| bianca1998_4570 a răspuns:

Nu este absolut adevarat! ddd un mod de a o face? spalate bine pe dinti si zanbeste cat poti de muuuult

| maryale a răspuns:

Te referi la dinti sau la modul in care zambesti? daca te referi la dinti exista o gramada de moduri prin care sa le dai un aspect mai frumos dar dupa parerea mea guma nu ajuta la nimic ...si eu folosesc guma foarte des...

| Bijou a răspuns:

Guma este plina de E uri

| Intruder19 a răspuns:

Reclamele la guma o*** (nu merita sa ii fac reclama) sunt minciuni, guma nu te ajuta sa ai un zambet mai alb doar iti improspateaza respiratia.

| FunHouse explică:

Va multumesc la toti