| Magic1333 a întrebat:

Hei TPU, am auzit de pasta\crema de cicic care ajuta la micsorarea nasului.Inca nu am intrebat la farmacie dar am vzt un rasp pe net in care cineva intreba de produsul acesta si i s-a raspuns ca nu exista asa ceva. Deci, nu vreau sa ma fac de ras.Exista? si daca da este buna? Ar fi de ajutor un articol despre aceasta. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Aiureala. Nu exista nimic care sa poata micsora un organ omenesc. Daca intrebai profesoara de biologie iti spunea ca nu exista asa ceva.

| SkyPilot a răspuns:

Am cautat si eu pe net si am gasit numai intrebarile tale happy
Probabil ca nu exista asa ceva.

| Magic1333 explică (pentru SkyPilot):

De fapt ai cautat si ai gasit numai intrebari pe TPU nu numai intrebarea meahee hee)Aceeasi chestia am gasit si eu

| SkyPilot a răspuns (pentru Magic1333):

Poate. A mai intrebat cineva pe eva.ro, si a mai fost o cautare pe un site cu produse farmaceutice, dar rezultatele erau doar paste de dinti.
Daca nu e pe internet, probabil ca nu exista happy