| SweetAsCandy a întrebat:

Hei TPU, am cateva intrebari la care sper sa ma ajutati cat mai multi, vreau mai multe pareri. E legat de plaja.

1.Voi la ce ora mergeti la piscina/ plaja?

2.Ce SPF trebuie sa aiba crema de plaja daca sunt ceva mai alba, nu foarte alba dar nici bronzata? Cu SPF30 ma pot bronza sau mai bine SPF25?

3. Daca port ochelari in timp ce sunt pe plaja nu ma bronzez aiurea pe fata? Mereu am avut impresia ca daca iti pui ochelarii la ochi in timp ce te bronzezi o sa-ti ramana forma lor si linia aceea care leaga lentilele, plus lateral. E adevarat? Voi ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AstaMik2 a răspuns:

Pai dupa-amiaza sau pe seara este recomandat, in privinta cremei nu prea stiu si daca folosesti o crema buna nu se va intampla nimic cu ochelarii

| AliceArisu a răspuns:

Eu de obicei merg la plaja/piscina ple la ora 10.Acum e foarte cald afara si nu imi place sa stau pe plaja decat pana la ora 12, maxim 1, fiind ca soarele e prea puternic.Eu ma dau cu SPF30 si cred ca e O.K. Depinde totusi si de tenul pe care il ai.Eu de exemplu am un ten mediu.Deasemenea daca ai un ten deschis medicii nu iti vor recomanda sa stai la soare mai mult de 30 de minute.In legatura cu ochelarii de soare, da iti pot ramane urme daca stai cu fata spre soare in timp ce ii porti. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| sorinae a răspuns:

Uite ce -ti propun eu
:1) Sa te duci dimineata pana 12 sau seara dupa 3, 4 sau chiar 5 pentru de la 12 e cel mai mare soare si nu e bine sa stai doar daca mai vrei sa fii sanatoasa.2)Ti-as sugera multe creme si chestia aia cu ochelari nu prea o cred eu iti spun sa nu porti ochelari la plaja pentru ca iese rau doar cand iesi in oras sau nu stiu sa iti iei ochelari ok? Sper ca te-am ajutat funda?