Pai dupa-amiaza sau pe seara este recomandat, in privinta cremei nu prea stiu si daca folosesti o crema buna nu se va intampla nimic cu ochelarii
Eu de obicei merg la plaja/piscina ple la ora 10.Acum e foarte cald afara si nu imi place sa stau pe plaja decat pana la ora 12, maxim 1, fiind ca soarele e prea puternic.Eu ma dau cu SPF30 si cred ca e O.K. Depinde totusi si de tenul pe care il ai.Eu de exemplu am un ten mediu.Deasemenea daca ai un ten deschis medicii nu iti vor recomanda sa stai la soare mai mult de 30 de minute.In legatura cu ochelarii de soare, da iti pot ramane urme daca stai cu fata spre soare in timp ce ii porti. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Uite ce -ti propun eu
:1) Sa te duci dimineata pana 12 sau seara dupa 3, 4 sau chiar 5 pentru de la 12 e cel mai mare soare si nu e bine sa stai doar daca mai vrei sa fii sanatoasa.2)Ti-as sugera multe creme si chestia aia cu ochelari nu prea o cred eu iti spun sa nu porti ochelari la plaja pentru ca iese rau doar cand iesi in oras sau nu stiu sa iti iei ochelari ok? Sper ca te-am ajutat funda?