| Monyk_Mnk_1985 a întrebat:

Hei TPU am cazut pe scari acum o saptamana dar m-am lovit rau la picior si de fiecare data cand ma ating cu piciorul de ceva ma doare foarte raaaaaau.Ce pot face dar fara doctor...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Comprese, pungi cu gheata, creme, odihna. Ar trebui sa iti treaba peste cateva zile.

| kar1GaNNN a răspuns:

Sa dezinvectezi zona unde te-ai lovit cu alcool sanitar ( spirt ) si te legi cu fasa timp de 1 saptamana si dupa poti sa te mai dezlegi acolo sa mai pui cate o punga de gheata si sa te dai cu o crema de la farmacie, exista foarte multe de lovituri.

Sper ca te-am ajutat.

| RazvanXD21 a răspuns:

Pune gheata si pune crema gen FastumGel sau ceva de genul...si fa tot posibilul sa faci un control la medic si sa nu depui prea mult efort cu acel picior