| Stephaniee a întrebat:

Hei TPU, am de abia 14 ani si am destul de multa celulita pe picioare cea mai vizibila este la coapse si in spate. Am incceput sa-mi fac masaj cu aparatul Relax&Tone si folosesc o crema de la Avon pentru celulita + niste exercitii pentru coapse si incerc sa mananc cat mai putine grasimi si dulciuri si beau multa apa. Credeti ca va functiona asa? Daca cumva stiti alte remedii mai bune si mai rapide va rog sa-mi ziceti. Dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Fiorella18 a răspuns:

Cate kilograme si ce inaltime ai? Intreb pentru ca de obicei celulita apare dupa varsta de 22 de ani, la mine asa a aparut si apoi se agraveaza in fiecare an daca nu faci nimic in privinta ei. Celulita apare mai repede daca ai kg in plus, de asta intreb. Asta nu inseamna ca esti grasa. Eu de exemplu, cand eram piele si os, 50 kg si 170 inaltime nu aveam celulita aproape deloc. Acum, cu inca 8 kg, diferenta e destul de mare. Pai in principiu, trebuie sa te feresti de toxine (e-uri, prajeli, grasimi, alimente foarte procesate, sucuri nenaturale, etc), sa bei apa suficienta (nu 2 litrii ci cat ai nevoie), daca se poate si ceaiurile ajuta (mai ales ceaiul verde), masaj anticelulitic (cu peria, la dus) sau cu aparat electric, cum ti-e mai comod. Eu cam asta fac. Bine, la partea cu dulciuri nu ma pot abtine, cred ca si de asta scap asa greu. big grin Toate astea ajuta dar s-ar putea sa nu dispara de tot si in general celulita e ceva cu care ai de furca tot timpul. Adica nu dispare odata pentru totdeauna, ai de muncit mereu la ea. Si sportul ajuta mult, mersul pe jos e super daca poti. Succes!

| Stephaniee explică (pentru Fiorella18):

1,65 si 53 kg

| Fiorella18 a răspuns (pentru Stephaniee):

E ok inaltimea si greutatea. happy Dar celulita mai apare si la femeile slabe, de fapt in ziua de azi cam apare la toata lumea. Ce poti sa faci, sa mananci sanatos, miscare, masaj si poti incerca si impachetarile cu cofeina sau alte ingredient active impotriva celulitei.

| Denis_1041 a răspuns:

Soro... sti ce trebuie sa faci mult efort fizic stiu prin ce treci si eu ma lupt cu asta eu de la 100 kg in 4 luni am ajuns la 84 alearga tine cont de ceea ce mananci lasi dulciurile acidu painea prajeala bagi cat mai multe fructe la greu si salate fara carne doar de vita daca e sti din prima daca nu se poate usor usor le inlaturiii daca vrei daca nu poti continua viata asa cum o ai. Gasesteti un loc unde sti sigur can u te vede nimeni si alearga 10-50 min pe zi poti cauta si pe net exerciti cardio cremele nu am incedere in ele. Da si apa e foarte buna deoarece te ajuta sa transpiri iti poti cumpara niste gantere de 0, 5 kg dupa net le poti gasi si la 18-40 lei faci cardio cu ele sa stii ca daca te ti de asta vei avea de castigat si rezultate vizibile in 1-2 luni sa stii ca, cu celulita nu te bati 5-6 luni te bati o viata intreaga. Bafta big grin

| MirceaRadu21 a răspuns:

Uite aici gasesti diete (sper ca iti sunt de folos) http://d-news.ro/category/sanatate/

| AdrianaSava a răspuns:

Recomand tratament anticelulitic Cellu-Break 5D (este la oferta acum)
Poti comanda produse avon direct din magazinul meu online: www.avon.ro/magazin/avonbrasovoffice

| Andreea6620 a răspuns:

Ți-a apărut celulita din cauză că te-ai îngrășat brusc și ai slăbit la fel de brusc. și eu am pe picioare și știu prin ce treci, eu nu port nici pantaloni scurți...dar cel mai bine ar fi să te duci la un dermatolog și el o să-ți spună cum să scapi de celulită... cremele de la Avon nu sunt toate bune