| Larisaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Hei TPU... sad Am dimineața în fiecare zi greturi, însă pe la amiaza îmi mai trece dar tot mai simt burta ca ma doare. Ma doare de la zona buricului în jos și azi a început sa ma doară și spatele tot în partea joasa. Va rog sa-mi spuneți dacă am vreo infecție sa merg cu mama la spital sad. P.s: Am 12 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ijuuuuuuu a răspuns:

Bună, s-ar putea să fie apendicele. Anunț-o pe mama ta și du-te la un control ca să nu fie ceva mai grav.
Cu bine, Felicia.

4 răspunsuri:
| StartingANewLife a răspuns:

In caz ca nu ti-a venit inca menstuatia, este foarte probabil sa se intample in aceste zile.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Având în vedere celelalte întrebări ale tale, cel mai probabil, aceste dureri sunt simptome premenstruale!

Acestea apar cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra - deci, e posibil ca în următoarele zile să-ţi vină menstruaţia!

Toate cele bune.

| 20ionel20 a răspuns:

Nu vreau sa fiu rau si nu glumesc dar astea nu is simptomele pentru o persoana gravida?

| Larisaaaaaaaaaaaaa explică (pentru 20ionel20):

Noooo pentru ca nu am pofte, nu mi se mareste burta si am zis ca nu vomit doar asa o greata de dimineata :S