Dă tu funda aia promisă, unui stomatolog care VEDE ce (mai) ai in gură și așa apreciază cât și cum. OK?
Mai bine iti faci implant. E destul de aiurea sa stai cu corega dupa tine si sa iti scoti proteza de fiecare data dupa ce mananci sau cand dormi.
Ce varsta ai? Daca ai sub 18 ani si daca esti inca in dezvoltare atunci recomand sa-ti pui aparat dentar fiind si ea o solutie buna si destul de ieftina comparat cu proteza dentara.Pretul unei proteze acrilice este 1700 pe arcada, si mai conteaza si cati dinti lipsa ai iar o priteza elastica costa 2500 de lei.Eu zic ca cea mai buna solutie este aparatul dentar, indiferent de varsta
După noua legislație știu ca ai dreptul la consultații și tratamente gratuite. Spala-te pe dinți inainte de culcare măcar, folosește ață dentara și salvează fiecare dinte sănătos cât se poate. Nu fa prostii. Problema ta este de la hrana pe care o consumi. Încearcă sa maninci in fiecare zi măcar un fruct și o leguma cruda. Macar un mar dimineața și jumătate de morcov seara, pentru azi, mâine jumatate de banana și cealaltă jumătate de morcov, poimâine cealaltă jumătate de bana și sa zicem 150 g de varza cruda și tot as mai departe. Încearcă sa și câte un pic din toate.
Elimina carbohidrații in exces. Paine, macaroane etc. Renunta la prăjeli in ulei. Eventual ceapa la supe o poți rumeni in unt puțin, dar puțin, pentru gust. Atât.
Nici daca ar fi un medic dentist pe TPU nu ar putea sa iti aproximeze costul fara un consult
Trebuie sa faci vreo 3-4 vizite la diferiti stomatologi si sa vezi ce si cum.Pentru un singur dinte de reparat am primit 3 recomandari diferite.Implant,coroana cu pivot, coroana f pivot etc.Am scapat doar cu 1300lei coroana zirconiu cimentata.