Legat de analizele respective, urmeaza sa iti ia sange, te duci la recoltari, nu are treaba ginecologul. Sunt insa analize hormonale si trebuie facute la inceputul ciclului menstrual pentru a evalua functionarea ovarelor.
Pentru a doua parte a intrebarii, depinde foarte mult de procedura la care te referi si de modul in care lucreaza medicul dar nu ar trebui sa te astepti la durere, instrumentul este subtire ( mult mai subtire ca...)
Chiar nu ai de ce sa iti faci griji. multa sanatate iti doresc
Aaa, deci de sânge, zici că e. Ok, asta e foarte bine. Mă speriasem când am auzit de analize la ovare și mă gândeam că trebuie să mă duc la ginecolog, mai ales că eu eram super anxioasă în cabinetul doctorei încât nu am prea mai fost în stare să pun întrebări. Dar oricum o să mă duc cu hârtia, ce mi-a dat ea, însă nu știam unde, zic să nu mă fac de râs, plus că și de asta mi se părea ciudat, că practic la ginecolog dacă te duci, suni înainte să faci programare și de obicei nu prea poți prevedea nici când îți vine menstruația, chiar și de ar fi super regulată, dar să mai și prevezi când e a 3 sau a 5 a zi de menstră. Deci așa e foarte bine.
Mersi de informații și ajutor.
Sunt analize hormonale. Sa de hidratezi inainte, poti sa si mananci. Fiind la menstruatie plus analizele sunt sanse sa te simti putin ametita. Daca e posibil sa nu mergi singura.
Vezi ca analizele acestea nu sunt decontate si sut destul de scumpe.
anonim_4396 întreabă: