Poti sa unesti fara probleme pana la 3 folii (dupa a 3a folie trebuie neaparat sa faci pauza). Nu e nici o problema, si eu am unit 2 folii si nu au fost efecte secundare. E posibil totusi pe la a 2a folie sa ai spotting (dar nu e neaparat, eu nu am avut)...dar daca se intampla sa stii ca e normal si sa nu te sperii...iar ciclul (cand vine, dupa a 2a folie) s-ar putea sa fie putin mai abundent decat de obicei (din cauza ca vine dupa 2 luni), dar nu e foarte abundent (eu nici nu am observat nici o schimbare).
Bună!
NU te sfătuiesc să faci acest "artificiu" deoarece te poţi alege cu GRAVE dereglări hormonale/menstruale
Oricum, dacă începi următoarea folie/cutie fără să faci acea pauză de 7 zile, va TREBUI să iei TOATE cele 21 de tablete!
Sub nici o formă NU ai voie să întrerupi folia în curs!
Chiar şi aşa, este posibil să ai diverse SÂNGERĂRI sporadice/spotting/picuri
Toate cele bune.
Iei in continuare pastilele pana cand vrei sa iti vina menstruatia. Cu o zi inainte de acea data, faci pauza de 7 zile
Pai nu prea poti in varianta asta. Daca o sa iei in continuare, nu-ti mai vine deloc luna asta. Insa NU poti face pauza dupa 7 zile, TREBUIE sa iei in toata folia, pana la a 28-a zi.
Nu se recomanda insa astfel de practici, corpul are nevoie de acea pauza de 7 zile.
Eventual, pe perioade mai lungi, ai putea incerca sa iti decalezi cu cate 1 - maxim 2 zile (adica iei cu intarziere de o zi pilula si peste juma' de an ai o intarziere de o saptamana). Asta poti face cand ti-ai planificat un eveniment important (nunta, vacanta etc.).
Ai mare grija cu anticonceptionalele, nu-s jucarii!