Baga 2 degete pe gat si vomita. Bea apa multa, mananca ceva usor, niste fructe, iaurturi. Linisteste-te. "Eram foarte suparata si mi-as dori sa nu mai fiu", serios? Baga-ti mintile in cap.
Altii au supravietuit de la explozie, otraava, venin sau gloante iar tu crapi de la 4 pastile ( stai calma ) nu se intampla nimic.
Nu are de ce, stai liniștită.
Doar ca pe viitor sa dai dovada de mai mult atentie si grija cand este vorba despre auto-medicație.
Data viitoare, de suparare, da-te cu capul de pereti, dar nu mai lua atatea pasile, ca-ti disutrugi stomacul si rinchii si ajungi sa stai prin spitale cu lunile si sa suferi toata viata din cauza unei prostii.
Nu mai lua pastile pentru raceala, ca aia oricum nu trece virusl ala cu pastile! Fa o baie fierbinte, bea ceai cald si odihneste-te si in 2-3 zile, virusul dispare.
Eu am băut o tabletă jumătate de antibiotice si dabea dupa 3 ore m-am simțit amețită si eram palidă (am făcut-o la nervi si nu am realizat pe atunci, eram copil...) Mi-a facut spalaturi stomacale si mi-a introdus prin tub in stomac cărbune activ pentru a proteja stomacul cred. Dar la tine nu este ceva grav.
anonim_4396 întreabă: