NU ai precizat daca a urmat un tratament adecvat si partenerul tau de sex? Nu ai precizat daca toate consultatiile ginecologice au fost efectuate si toate tratamentele urmate au fost prescrise de acelasi medic ginecolog? In cazul in care raspunsul este DA in acel caz ar fi indicat sa fii consultata si de alt medic ginecolog. Probabil ca nu ar fi deloc lipsit de sens, sa fii consultata si de un medic endocrinolog, Sanatate!
Si partenerul s-a tratat, am urmat toate tratamentele de la inceput pana la sfarsit dar in timpul tratamentului pentru candida am mancat dulciuri, dar medicul nu mi-a spus nimic cum ca ar fi rau sa o fac, dar acum cativa ani la un alt ginecolog mi-a spus sa nu mananc l luna.
Oo la fel si eu dupa nastere am mia aparit niate dureri ingrozitoare am fost la medic dar nu mi-a fost dat nimic abia cand am fost in tara mi-a fost dat niste ovule si antibiotice ma mai lasat putin am mai luat pentru inflamatie iar dupa tot apare nu stiu ce o fi pentru ca a zis ca e doar o infectie am facut si testul de ppn dar tot nu a iesit nimic