Cam mult trei luni. Nimeni nu poate sa iti spuna ce ai. Mai bine te duci la medicul de familie sa te examineze si sa iti dea trimitere. Poate fi ceva banal sau ceva foarte grav. Eu zic sa nu mai stai pe ganduri si maine sa ii faci o vizita medicului de familie.
Nu pot, ar afla ai mei... Mi e teama e reactia lor, de ceea ce vor spune si de lucrurile batjocoritoare care mi le vor "turna"...
Dar gandeste-te ca mai tarziu o sa ai mai mult de suferit. Eu iti zic chestiile astea din propria experienta. Am stat toata vara cu o senzatie de sufocare fiindca am zis ca e de la caldura pana intr.o zi cand am cazut din picioare. Si dupa ce am facut analize si la plamani si la tiroida pana la urma am aflat ca am probleme cu inima, iar daca nu cedam atunci si nu incepeam investigatiile aveam sanse de 70℅ sa fac infart. Cred ca este mult mai bine sa faci niste investigatii. Daca nu actionezi din timp mai tarziu s.ar putea sa fie prea tarziu. Incearca sa vorbesti cu ei la modul serios ca ai probleme cu somnul, cu pofta de mancare, cu durerile de cap. Iar cu starile acelea depresive ar trebui sa stai de vorba cu un psiholog, din cate stiu ar trebui sa existe unul in fiecare scoala.
Dani2478 întreabă: