| Antoonia15 a întrebat:

Hei TPU, am nevoie de ajutor serios si niste recomandari de la cineva care a trecut prin asta
Sunt fata, de 15 ani si am un apetit foooarte mare la mancare.Am avut vreo 60 de kilograme si nu stiu cum in vara am reusit sa ajung la 52...insa am inceput sa mananc foarte mult din nou. Dimineata nu prea am timp, asa ca mananc lapte cu cereale, un sandwich pe la 9-10, niste fructe, sau prajitura...iar dupa amiaza imi propun sa mananc doar supa /sau ceva mancare gatita insa nu ma mai pot opri ..La mine in casa sunt foarte multe dulciuri si fructe in fiecare zi asa ca.mai mananc prajituri. ce mai gasesc prin frigider pana cand chiar simt la propriu ca explodez si ma opresc intr-un final.
Chiar am nevoie de niste pareri in cunostiinta de cauza ...niste alimente care reduc starea de foame ceva ...chiar am probleme serioase si as vrea sa tratati cu seriozitate.
Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

E nu ma innebuni, ai 60 de kg? ai 52 de kg? Ti se pare mult? Esti perfecta cum esti.Eu am 107. Cand eram micut tot ca tine eram, din ce am crescut greutatea mea sa marit o data cu mine.Pana pe la 19 ani, de la 19 ani numai am pus un singur kg pe mine,aceias greutatea o am(oricat,si orice as manca,am testat.)Stai linistita, esti in crestere, in plus nu ar trebui sa iti zic eu ca barbat ca daca slabesti o sa ti se lase sanii happy Pune mana si mananca, nu face foamea, poti deveni anemica cat de mare ai fi happy Pupici, sa cresti mare si frumoasa.

0 răspunsuri: