| VladyRoman a întrebat:

Hei, TPU! Am nevoie de o dieta foarte buna, caci, cum sunt eu fitos, as vrea sa slabesc 10 kilograme inntr-o saptamana... Daca puteti sa ma ajutati... DAR: nu imi place tonul, spanacul, oul (omleta etc.), ciupercile sau alte mancaruri scarboase! Multumesc muult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Nu ai cum sa slabesti 10 kilograme intr-o saptamana, nici daca nu mananci absolut nimic. Dar poti incerca varianta cu greva foamei, mai ales daca nu poti ingurgita o gramada de chestii scarboase.

| JohnnyBi a răspuns:

Daca esti fitos esti si prost, este o conditie nativa a fitelor? nici daca te chinui cu 400 cal pe zi si nu slabesti atat. in cel mai rau caz dai vreo 4-5 kg si o dai in ulcer/gastrita sau chiar mai rau. ORICE intra in corp este procesat de ficat, nu ii dai nimic de procesat, tot ai o problema.
uite ce vrei tu, intr-o comparatie: "vreau sa ajung de la constanta la Bucuresti cu masina mea fara benzina sau bani de tractare". o sa ajungi, daca impingi de ea. impingi tu de 2 tone sa faca 250 km in 3 ore, cat ai face drumul cu ea? nu, pentru ca NU ai cum.

| SimonaCristina a răspuns:

NU poti slabi atatea kg in o sapt. indiferent de dieta... Doar daca nu faci montare de balon gastric pe cale chirurgicala...