Nu trebuie stoarse cosurile... trebuie sa faci cateva infuzii cu ceai de musetel eu asa am facut si mi-a trecut
Bună.
O mască cu acid salicilic, un tonic antiseptic și tinctură de propolis!
Pa, pa.
Buna.
E bine sa te demachezi seara si dimineata, si crema de galbenele astupa cicatricele facute de cos. Asa ca in fiecare dimineata intai ma spal pe fata bine si dupa aceea ma demachiez cu lotiune astrigenta pentru indepartarea impuritatilor de la elmiplant (pun cateva picaturi pe o discheta de bumbac) si dupa aceea ma dau cu o crema (eu acum am de la l`oreal pentru ten normal si mixt - dar acum depinde de tenul tau, cam e buna orice crema, dar acum cat e vara trebuie una usoara nu garasa), iar seara ma spal pe fata ma demachiez din nou si in loc de crema, ma dau cu crema de galbenele, e un pic grasa, dar merge. Nu functioneaza in primele zile, trebuie sa astept sa isi faca efectul, dar te asigur ca pe viitor nu o sa mai ai asa multe cosuri, ( unul mic o sa apara mereu, de, suntem adolescenti). Sper ca te-am putut ajuta.
Nu trebuie stoarse deoarece se vor face la loc.Cel mai bine e sa te speli pe fata cat mai des pentru ca, cosurile sunt rezultatul grasimii de pe fata, o data ce te vei spala mai des pe fata acestea vor disparea.Mai exista si o alta solutie,exista ceva crema pentru cosuri, naturala, la farmacie.Bafta!
Nu le stoarce.Am avut i eu problema asta.Fa un ceai de salvie, inmoaie o carpa in el si date unde ai cosurile timp de 2 saptamani sau cat vrei.
Sau ia o ridiche neagra taie si tamponeaza pe unde ai cosuri.Iti trec in cateva zile
Fundita :*?
Cele mai eficiente tratamente naturiste sunt otetul de mere(in special pentru cosurile stoarse, intrucat grabeste vindecarea)si usturoiul.Usturoiul taie-l feliute subtiri si maseaza zonele afectate cu partea zemoasa a acestuia si lasa-l sa actioneze cat mai mult timp(cateva ore; minimum 4). Otetul se aplica pe zonele afectate si se lasa sa actioneze cat mai mult timp, exact ca in cazul usturoilui.In cazul ambelor tratamente, mirosul intepator va fi inlaturat in momentul spalarii fetei.In schimb,desi cele mai eficiente tratamente naturiste,nu le recomand nici pe acestea,mai ales in cazul unui ten gras sau pretentios din punctul asta de vedere, deoarece nu vor fi eficiente in astfel de cazuri.Le poti incerca fara probleme, dar rezultatele nu sunt garantate.Cat despre stoarcerea cosurilor,le poti stoarce(foarte usor,pentru a nu ramane semn),dar numai in cazul in care au punctulet alb/galben(cosurile coapte se trec greu daca nu sunt stoarse). Dupa ce le storci, dezinfecteaza zona cu spirt si poti aplica otet de mere pe urma(pe langa faptul ca grabeste vindecarea, va face roseata sa treaca mai repede).
Mario1996 întreabă: