Nu exista vitamine si nici pastile pentru asa ceva, dar te asigur ca stiu ce trebuie sa faci. am fost la sala de acum 5 luni, pentru a creste in inaltime instructorul meu ma punea sa stau agatata de bara 20 de minute pe zi; bineinteles nu in continuu, 5 minute acum peste o pauza alte 5 minute si tot asa de 4 ori. in 5 luni m-am masurat saptamanal si la 2 saptamani cresteam un centimetru; deci 2 cm pe luna. aveam 1, 55 m acum am 1, 65 m. eu vorbesc foarte serios, nu-mi bat joc pentru ca nu am de ce. daca vrei sa ma crezi incearca si vei vedea rezultate favorabile. multa bafta, dar sa-ti pui manusi cand faci asta; altfel faci bataturi si trec greu.
Mai fato, tu pe ce lume traiesti? Daca se inventa pastila de crescut in inaltime, planeta noastra era populata doar de lungani! Si ce daca ai 1, 5 inaltime? O sa cresti cu timpul, important este ca traportul inaltime greutate sa fi optim ca sa ai un corp placut proportionat. Fa sport fetito ( volei, baschet, inot, fitness), mananca sanatos si pana la 18-20 de ani ai sanse de un 1, 75 inaltime. Dar nu cu pastile si nu pana in luna mai 2013. Sanatate maxima iti doresc!
Mă îndoiesc că există aşa ceva, dar dacă ai mai da puţin jos probabil că ai da iluzia că eşti mai înaltă. Poţi să iei în fiecare dimineaţă câte un vârf de cuţit de pulbere de scoarţă de cruşin (se găseşte în farmacii)până obţii rezultate dorite.Dar ai grijă, nu fă abuz. Sper că te'am ajutat.
Fragile, eu nu am pus intrebarea degeaba! Daca voiam sa fac sport, facem sport! Dar dureaza mai mult timp! Daca nu iti convine intrebarea, treci mai departe! Nu te obliga nimeni sa raspunzi!
Ţi-am pomenit eu ceva de sport în răspunsul meu?
Mai citeste o data!
Cred ca nu vezi bine..Gandeste inainte sa te trezesti vorbind.
Bianca nu ai cum sa te schimbi in perioda asta scurta. Asa te-a lasat dumnezeu...cred ca ar trebui sa te complaci asa si eu am 1.73 si 59 de kg
Pai ai pute sa manananci mai multe fructe cereale integrale paine integrala dimineata ar fi bine sa mananci celrealele nu seara. nu mai manca... asa multa paine sper ca te-am ajutat