| LoVeSwEeT a întrebat:

Hei,TPU. Am nevoie urgent de o părere,o dietă cu ingrediente acceptabile(nu somon,sau alte lucruri foarte scumpe),vreau să slăbesc foarte repede într-o săptămână.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nugasescusernameliber a răspuns:

Cel mai simplu e sa renunti saptamana aceea la carbohidrati, Elimina total orice fel de faina, paste, malai, cereale, cartofi si zahar! in rest poti consuma carne, legume si fructe-dar cu masura un fruct pe zi in loc de ceva dulce.

5 răspunsuri:
| clau44 a răspuns:

Este o dieta foarte stricta: dieta daneza, care nu este scumpa.

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-ar trebui o dieta cu proteine.
Incearca dieta Pierre Dukan, unde mananci pe saturate si slabesti rapid:
http://dietadukan.ro/articole/dieta-dukan

| millar a răspuns:

Mananca orez fiert fara nimic laughing)) (eu am slăbit ) daca te simti foarte slăbită încearcă să mananci mănânc la o masă doar orez si altele alte mâncăruri dar nu le amesteca

| Ioana_Loredana_1996 a răspuns:

Încearcă sa nu mănânci după ora 6 seara si in timp ce te uiți la un film/emisiune faci câteva abdomene si genuflexiuni la mine a funcționat happy bafta