| Jaeger04 a întrebat:

Hei TPU am niste intrebari pentru fete.An 14 ani si am o tentatie serioasa de a face dragoste.Nu am prieten dar nici eu nu-mi doresc sa fac sex, mai ales la varsta asta..doar ca mereu cand vad in filme scene erotice am o tentatie puternica.ce pot sa fac? Si inca ceva, menstruatia nu imi vine exact.De exemplu in mai mi-a venit pe 31, in iunie pe 25, in iulie pe 27, in august pe 22 iar acum inca nu mi-a venit.Imi dati sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Natty1403 a răspuns:

Și eu la vârsta ta când vedeam scene aveam tentații. Au trecut 2 ani de atunci. laughing)
Menstruație neregulata. Așa am și eu. Nu trebuie sa ți faci griji.
Sfaturi, hmm, nu prea am ce.
Dar lasă, o să crești și o să ai și tu parte de momente că îl filme.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 14 ani nu poti avea decat fantezii si ganduri erotice, nu dorinta de sex, ca habar nu ai ce este sexul la varsta asta.
Cat despre ciclul tau menstrual, este neregulat si este la feld e nromal ca cel regulat, pentru ca nu toate fetele/femeile au ciclul menstrual regulat, succedandu-se la aceelasi numar de zile.
Sfatul meue ste sa pui mana pe carte sis a te preocupe asta, ca la 14 ani abia ti se dezvolta organele reproducatoare interne si esti mult prea mica, sa ai ganduri despre sex si prostii.