| CraciunFlavius1999 a întrebat:

Hei TPU, am niste simptome ciudate de cam o săptămână:la inceput mi s-au făcut rău și aveam palpitații și dureri la inima care s-au dovedit a fi dureri intercostale după ce am fost la cardiolog care a spus că inima e sănătoasă și EKG a ieșit bine tensiunea o aveam 120 cu 80 și pulsul undeva intre 80-90, însă am și o ușoară răceală, am avut diaree dar acum pare că s-a reglat însă nu prea am poftă de mâncare și uneori îmi este rău când mănânc dar pentru o perioadă scurtă (totuși mănânc),in prezent iau magneziu și calciu însă mai am amețeli oarecum din cap adică din laterale și sunt confuz și acestea mă sperie, uneori și furnicături pe mâna stângă (nu foarte des). precizez că am 18 ani și un stil de viață sănătos (fara fumat sau băut) și fac sport de 2 ani (sală) de asemenea am avut o perioada mai dificilă atât fizic la sală spun eu cât și intelectuală la școală și câteva nopți nedormite,stres,antrenament dificil ). asta sa fie. Uneori mă panichez,ce am? E anxietate? Aceste amețeli?(nu pic sau merg rău dar parca sunt in alta lume,fara chef de viață și foarte confuz) și îmi pâlpâie ochiul uneori. mă speri și nu e ok,totusi ce credeți că este? Ce sa fac, ce remedii îmi recomandați? Mai pe larg va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Banuiesc ca este oboseala dusa la extrem.
1 noapte nedormita te afecteaza, dar cand spui ca ai avut cateva nopti nedormite, atunci nici nu ma mir ca te simti rau, corpul fiind privat de odihna nu mai este perfect functional.

1 răspuns:
| nicol2 a răspuns:

Probabil faci atac de panica.