| simplegirl2 a întrebat:

Am o curiozitate'pentu cei care stiu sau sunt in domeniu, daca iei mai multe pastile diferite in acelasi timp (cam vreo 5-6 )in mai multe zile la rand, poti avea probleme cu ficatul? persoana aceea are mai multe prrobleme(raceala, durere de cap, pastile pentru alte cauze).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| LittleBugsBunny a răspuns:

Evident, pastilele ca si alcoolul, cafeaua, un stil de viata aiurea precum adormitul la ore tarzii si neregulate dauneaza ficatului chiar daca iei hepatoprotect ( pastile pentru protejarea ficatului) tot dauneaza si primul semn e ca o sa o doara ficatul sfatul meu e sa reduca pe cat posibil pastilele, pentru raceala sunt multe alte remedii cum ar fi "ceaiul" de ceapa neindulcit, pentru dureri in gat ceailul din coaja de nuca samd oricum ficatul se regenereaza singur in timp, doar ca trebuie sa il ajuti si sa nu il mai soliciti atat