Poate esti doar ipohondra. Stiu ca suna aiurea,insa persoanele ipohondre chiar pot avea stari ca ale tale. Isi provoaca accidental starile respective, din frica cumplita de a se imbolnavi grav. De aceea ai si acele ganduri rele. Nu este normal sa ai astfel de ganduri, sa te macine atat de profund niste simptome care nu sunt grave, si mai ales, nu e normal sa te gandesti ca o sa mori. Citeste despre ipohondrie. Este o boala de ordin psihic. Nu stiu exact daca se trateaza la psiholog sau la psihiatru. Ce ai tu nu e chiar simplu. Dar esti bolnava numai in mintea ta. In realitate singurul lucru in neregula cu tine este teama.
Wow nu am mai auzit combinatile astea dar, eu iti recomand pentru greata sa bei foarte multa apa si sa mananci multe salate.Pentru dureri de stomac ai lamaia si implicit apa care ajuta mult. Apropo cand faci salata sa nu te puie Bunul Dumnezeu sa pui otet, pune niste zeama de lamaie, are acelasi gust si este mai sanatoasa.
Pentru pofta de mancare scazuta mergi si fa niste ture de alergare, misca-te!
Pentru ganduri rele iti sugerez sa te uiti la toate clipurile lui:
StudioB2kBS
Cauta asa pe YouTube si vei da de un pusti Levi care mie mi-a schimbat viata, dintr-o stare proasta in care crezi ca vei sfarsi si nu-ti vei mai reveni vreodata te face un om vesel care se bucura de viata, urmeaza sfaturile lui si in maxim 3-4 zile esti fresh, fericit/a implinit/a.
Sanatate, numai bine.
Daca te simti rau vorbeste cu un doctor. Daca ai gânduri rele du-tela un psiholog o sa te ajute sa treci peste perioada grea.