Poți să iei antinconcepționale și ani întregi până să vrei să faci un copil. părerea mea e măcar să suni doctoru să-l întrebi decât să le oprești de capu tău. O să te deregleze foarte rău hormonal oprirea lor.
Anticonceptionalele Yasmin si Yaz sunt foarte periculoase si te sfatuiesc sa nu le mai iei niciodata.
Sunt sute de femei moarte in America, Canada si Australia si in toate aceste 3 tari sunt interzise.
Uite aici un articol cu 23 de femei moarte in Canada, legate de aceste anticonceptionale.
https://globalnews.ca/......th-canada/
Mai multe articole gasesti pe internet si din alte tari.
Doctorul mi le-a dat, nu le iau pentru ca vreau eu.
Eu am intrebat altceva, treaba cu moartea e o prostie si tine de cu totul alte cauze.
Refuza-le!
Nu pot intelege de ce doctorii din Ro continua sa prescrie medicateie interzisa in alte tari. Poate ia comision la vanzare...
Moartea nu a fost niciodata o prostie si nu tine de alte cauze, in acest caz tin de folosirea anticoceptionalele Yaz si Yasmin, care se intampla sa-ti fii fost prescrise si sa-ti puna viata sub risc.
Vad ca esti ingrijorata sa nu-ti aduneze daca le folosesti timp mai indelungat, dar ca sunt cu risc mare de moarte, nu esti ingrijorata.
Dumnezeu te mai intelege, ca eu nu pricep ce vrei.
Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu medicul. Si eu sunt in aceeasi situatie si nu le am oprit. Dacă le opresti brusc, fără vreo recomandare e posibil sa ti dai nou organismul si CM peste cap. Nu face nimic rau daca le mai iei până poti merge la medic
Sunt destul de slabe cele yasmin. Sunt anticonceptionale care ucid dar depinde si de sănătatea persoanei in cauza.