anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, TPU. Am o intrebare. In fiecare zi, maxilarul meu incepe sa se incordeze si cand deschid gura foarte larg, trosneste. Acum, mi-a trosnit iar si cand am deschis gura nu a trosnit. Am incercat de mai multe ori si tot nu torsneste si simt o senzatie ciudata la obraz. Scuzati daca nu e prea clar, dar nu stiu cum sa ma exprim altfel. Deci intrebarea mea este: De ce imi trosneste maxilarul in fiecare zi si a doua intrebare este: De ce acum nu pot sa il trosnesc cand deschid gura, cand datile trecute puteam?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Bogdan198723 a răspuns:

Nu mai incerca sa faci chestia asta deoarece nu e deloc bine pentru osul acela dintre maxilar si mandibula.
Mie de exemplu din cauza unei lovituri foarte puternice (nu mai pot scapa de problema) cand deschid foarte tare gura mi se blocheaza maxilarul si ma doare dupa ce reusesc sa il deblochez (asta se intmpla cand cascam, acum am inceput sa fiu mai atent). Asta se poate intampla si din cauza stresului sau daca strangi din dinti.