| alexandracazan a întrebat:

Am o intrebare putin cam absurda dar as vrea sa ma ajutati cu un raspuns big grin
Aatazi am fost muscata de gat de un baiat specific ca nu m.a durut absolut de loc dar mi.a ramas o urma rosie (nu ma doare) dar...intrebarea este :
In cate zile se vindeca o asemenea muscatura?
Se poate vindeca mai repede cu ceva creme?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| liliacALB a răspuns:

Nu e nici o problema, va trece. Pata aia rosie denota ca te-a si "supt" putin atunci cand te-a muscat. Nu e nici o problema, stai calma!

| Theaxniz a răspuns:

Du-te la doctor sa iti dea vaccin ca poate sa se infecteze si sa turbezi de la acel caine

| alexandracazan explică (pentru Theaxniz):

Auzi eu nu am nici o problema nu e nevoie sa ma duc la doctor! eu intrebam cam in cate zile se vindeca! dar se vede ca unii numai sa isi bata joc stiu! mersi!

| Theaxniz a răspuns (pentru alexandracazan):

Nu te supara da nu pui intrebari din astea pe TPU rade lumea cand aude dapoi cand vede pe site scuze ca poate te-am jignit da ti-am spus nu pui asa ceva pe TPU