| Afsdghvcs a întrebat:

Hei TPU, am o intrebare super banala, azi fratele meu se dadea pe maini cu spirt si dupa ce s-a frecat a venit si mi-a pus mana pe fata si gura si simteam doar mirosul. Am fost rapid si am dat cu apa si m-am sters, este ca si cum as fi baut? Am auzit ca spirtul te face sa orbesti si etc. Adica nu vreau sa-l consum in nici o cantitate

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi fără griji, de la atât nu pățești nimic!

| Speranta12 a răspuns:

Spirtul contine alcool. Alcoolul arde si distruge tesuturile pieli. De aia alcoolistii au ulcer si ciroza. Ai grija.

| ancaval a răspuns:

Cum să întrebi așa ceva?
Ai băgat în gură? NU! Deci nu ai băut.
Spiritul se evaporă repede, rămâne mirosul câteva secunde, care nu face nimic rău.

| GuitarFAN a răspuns:

In primul rand spirtul te orbeste direct iar uitate la monitor vezi? Zi ma vezi raspunsul este cu siguranta banal

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu ai nimic, dar spune-i fratelui tău că săpunul e suficient. Alcoolul usucă pielea și nu e un dezinfectant puternic, medicii nu sterilizează cu spirt.

| darrio2007 a răspuns:

Daca nu ti-a aruncat spirt in ochi nu ai cum sa orbesti.