| Fabiana2R a întrebat:

Hei TPU am o mare problema! Am fost timp de vreo 4-5 zile la strand sa ma prinda putin soarele. Problema este ca m-am ars pe burta, iar acum m-am innegrit foarte tare, cu 2 nuante mai inchis fata de picioare si maini. sad Ce pot face? Ofer funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ma3 a răspuns:

Hristos a Inviat!
da-te cu autobronzant pe restul corpului pe unde nu esti asa bronzata, sau mai asteapta 1 saptamana sa te cojesti pe burticabig grin funda?

3 răspunsuri:
| cristina10cris a răspuns:

Date cu crema de corp sau un lapte de corp.Ai grija de tine si sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uleiul de masline este foarte bun pentru un bronz echilibrat. da-te pe corp apoi la soare cu tine, dar atentie sa nu te expui prea mult ca ai toate sansele sa pleci negresa. uleiul de masline ajuta sa ai un bronz frumos pe tot corpul. succes. incearca zeama de lamie si dics demachiant. vezi ce iese.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Uleiul de măsline hidratează, nu este de protecție!
Pe viitor să folosești cremă fotoprotectoare pentru a nu te mai face "dungat/ă" și să-ți protejezi pielea de razele nocive ale soarelui.
Pentru o bună hidratare când faci băile de soare, bea iaurt.
Pa, pa.