Buna! Stiu ca problema ei sau a ta(nu esti singura care a bagat-o pe aia "o prietena are problema mea") este de natura medicala dar, pe site-ul asta sunt si copii in cautare de ciclate virgine, deci te rog frumos sterge intrebarea si pune-o pe un forum medical, nu pe un site de prunci labari! https://www.romedic.ro/forum
Mi-am dat seama pentru. ca am vazut ca esti nascuta pe 19 Aug 2001 si ai aproape 19 ani si pentru ca prietena ta virgina imaginara putea sa puna si singura intrebarea asta.
Ginecologul nu neapărat o verifică în zona genitală! El poate cere teste de sânge! Depinde ce suspectează el. Oricum, prima dată trebuie să meargă la endocrinolog, care se ocupă cu hormonii din corp, o să îi ceară test de sânge ca să verifice valoarea estrogenului și celorlalţi hormoni care participă la ciclul menstrual, chiar și test de sânge la tiroidă. De obicei un endocrinolog e o femeie, deci n-are de ce să își facă griji. Dacă suspectează ceva în zona genitală e posibil să i se ceară și o investigaţie la ginecolog. Dacă o trimite la ginecolog e posibil tot așa să îi ceară teste de sânge nu neapărat să o verifice în zona genitală. Dacă e trimisă de endocrinolog la ginecolog, să îi zică endocrinologului că vrea ca ginecologul să fie tot femeie dacă îi e rușine. Dacă e virgină mă îndoiesc că o să fie trimisă la ginecolog. Dar oricum, prima data trebuie trimitere la endocrinolog, el hotărăște dacă e trimisă la ginecolog.
Intai mergi la endocrine. Cei de acolo sunt in masura sa-ti dea un tratament si sa-ti faca niste analize. Nu cred ca e nevoie de ginecolog. Si du-te mai repede fiindca maturizare e cam gata