anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema! Acum 1 an am racit la ovare si am luat tratament mult timp si nu mi-a trecut de nimic,adica eu traiam cu frica aceea ca va trebui sa merg intr-un loc unde nu pot sa merg la baie si ce ma fac? Si acum traiesc cu frica asta, pot sa iau medicamente ca eu nu mai am nimic. Tine de psihic dar nu pot sa scap nici cum de frica asta. Ce sa fac?straight face Stiu e prostesc dar sunt disperata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Focuseaza-te pe alte lucruri! si nu pe problema asta! cand va trebui sa mergi la baie, vei merge! pana atunci continuati activitatile zilnice fara sa te gandesti la "alt domeniu" decat la cel in care esti! sper ca raspunsul meu te va ajuta>big grin

| Florinapopica a răspuns (pentru anonim_4396):

Tot timpul cand merg in drum lung sau chiar cand sunt pe scaun la stomatolog mi-e frica de chestia asta desi nu imi vine sa merg la toaleta ma gandesc tot acolo! Am trait rusinea asta de multe ori si nu stiu ce sa fac! Iti multumesc mult de sfat o sa il iau in considerare

3 răspunsuri:
| mariutsa1234567890a a răspuns:

Mergi la un medic, cu ovarele nu e de jucat!
o să ajungi într-o zi când o să umbli pe sub pereți de durere, ți-o spun din propria-mi exepriență. de doi ani mă chinui.
mergi și consultă-te, nu lua medicamente care nu ți-s cunoscute!
Și stăruie-te pe viitor mai puțin să răcești.

| BogdanLuca a răspuns:

Nu e niaparat de psihic, mergi la un control si daca nu ai nimic si o vizita la psiholog pentru ca nu e rusine!