anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU,am o problema. Am probleme cu ovarele,racesc foarte usor si merg des la baie! Problema asta apare cam des, desi eu ma ingrijesc si nu stau in locuri reci si ma imbrac cat se poate de gros! Problema asta apare la 2-3 saptamani, adica 2-3 saptamani nu am absolut nimic apoi apare! Am fost la ecograf mi-a zis ca nu am nimic, mi-am facut si analiza in urina si mi-au spus la fel ca nu e nici o infectie! Am fost la farmacie si mi-a dat diurosept si cuminol! Inca sunt la tratament dar cum a inceput scoala nu prea pot sa stau acasa si nu ma pot concentra la scoala deloc de cand am problema asta! Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Hmm cam ciudat, eu zic sa mai consulti un medic, ginecolog, pentru ca e posibil ca tie sa nu iti fi trecut de fapt niciodata problema, si nu tot reapare ci pur si simplu are momente cand nu se manifesta apoi iar se manifesta, si cand simptomele dispar tu crezi ca ti-a trecut dar nu e asa. Cred ca e nevoie de antibiotice si un tratament mai serios, mai du-te la doctor e cel mai sigur, sa scapi o data pentru totdeauna de problema asta.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Ar trebui sa mergi macar pana la ginecolog sa-ti puna un diagnostic si tratament corect.
Nu se poate totusi sa nu ai nimic.
Te pup!