| Kristina092 a întrebat:

Hei TPU! Am o problema cam jenanta si mi-e rusine sa spun. Am păduchi si oua de păduchi si nu știu ce sa fac. Ce imi recomandați? Urgent va rog ca nu mai suport. (nu știu in ce categorie intra, scuze)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dintrebare a răspuns:

Sa te duci la farmacie sa ceri produse care omoara parazitul. Exista sampon anti paduchi si lotiuni de dat pe cap. Vezi ce gasesti de cumparat. Hainele de pat si hainele tale trebuie oparite. Daca ai program la masina de spalat le pui la 90-95 de grade. Daca nu, pune-le in lighean si toarna pe ele apa clocotita. Si sa iti cumperi un pieptene cu dinti foarte desi pentru ca dupa ce vor muri paduchii, ei o sa ramana in par si o sa trebuiasca sa ii dai jos. Deci la farmacie cat mai urgent. Nu te speria ca nu e grava problema si o sa treaca repede daca o tratezi corespunzator

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tratamentul părului cu petrol înainte de spălarea obișnuită. O igienă foarte strictă a lenjeriei intime și a celei de pat.

| hacktek a răspuns:

Paduchii nu sunt o problema medicala, ci mai degraba o problema estetica.
O rezolvi cu tunsoare zero, apoi ungi chelia cu petrol. Pentru fete. e mai dificil sa se tunda zero. mergi pe variantele farmaceutice.