| Tanu534 a întrebat:

Hei TPU am o problema. De 2 saptamani am mancarimi ingrozitoare ale scalpului doar in anumite parti care se inrosesc si pe ceafa dar mancarimile apar in anumite momente. Am schimbat samponul insa nu a avut nici.un efect. Eate de la apa cumva? Ce pot face ca ele sa treaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AngelDark11 a răspuns:

Poti sa incerci sa te speli cu otet pe cap apoi sa te clatesti. Te va ustura sau te va manca scalpul, dar apoi va trece. Daca ai rani la suprafata scalpului, consulta un doctor.
Sau poti sa incerci sa pui intr-un lighian apa si bicarbonat, si sa te speli cu ea pe cap, stai 10 minute, apoi te clatesti.
Si apoi poti sa iti faci un tratament cu ulei de Ricin. Tratamentu il gasesti pe net diferite moduri de aplicare.
Sau o masca cu ou pentru par. La fel masca si cum se aplica o gasesti pe net.
Daca nu trece si se agraveaza, prezinta-te la un medic.

| ioanadoriana2705 a răspuns:

Cumpara-ti sampon Nizoral sau Ketoconazol.

| BrunețicaTaNebună a răspuns:

Ar fi bine sa e uiti daca nu cumva ai locuitori(paduchi)
Dar ai putea avea si scoarta cauzata de anumite șamponuri. Sper ca te-am ajutat

| Tanu534 explică (pentru BrunețicaTaNebună):

Nu. Chiar la asta m.am gandit prima data si m.am inspaimantat insa din fericite nu am locuitori