| Stoleru_Andrei_1975 a întrebat:

Hei TPU, am o problema, de cateva zile ma tot simt rau (sunt baiat) ma doare stomacul, ametesc si nu prea am pofta de mancare, in gura simt asa un gust ciudat de apa parca, nu stiu exact ce am poate is racit sau altceva oricum ajutati-ma
Am uitat sa va spun ca am febra, mai tot timpul, si nu am pofta de mancare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AutumnDay a răspuns:

Buna, Andrei! Incearca sa bei cateva cani de ceai de musetel, caldut, indulcit cu putin zahar sau miere. O sa iti calmeze durerea de stomac si o sa asimilezi mesele urmatoare mult mai usor.
Incearca sa bei mai multa apa si sa mananci mai putin urmatoarele zile. Stai in pat si odihneste-te atunci cand simti ca ametesti, eventual trage un pui de somn.

| llg a răspuns:

S-ar putea sa ai vreo infectie. Depinde. Nu pot sa presupun doar din atat de putine informatii. Mergi la medic cat mai repede! Nu lua antibiotic aiurea decat daca iti este prescris.