| NoImage11 a întrebat:

Am o problema. De ceva timp am inceput să fac mișcare. Știți voi, abdomene, flotări, genuflexiuni etc. Toată lumea îmi spune că am slăbit. Aici intervine problema. Pe cântar, mie îmi arată ca m-am ingrasat. Este un cântar destul de vechi, iar câteodată hainele îți influențează greutatea (pe cantar). Știu, veți spune să-mi iau alt cântar dar sunt foarte îngrijorată că m-am îngrășat. Pe cine să cred, pe cântar sau pe oameni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SilviaPunct a răspuns:

Masa musculara este mai grea decat cea grasa, astfel incat daca pierzi 5 kg de masa grasa si pui 5 kg de masa musculara si masori diferenta in perimetri (cu metru de croitorie) vei vedea o diferenta, chiar daca e cantar arata aceeasi greutate.

Răspuns Apreciat de Editori
| nugasescusernameliber a răspuns:

Ai eliminat grasimea care e usoara si ai format muschi care sunt grei, nu te ingrijora, se intampla multor persoane sedentare cand incep sa practice un sport. Pana la urma mai bine 60 kg dar fibra decat 55 dar 3 straturi de grasime abdominala.

3 răspunsuri:
| Eu2208 a răspuns:

Pai...poate ca ati slabit si ati luat masa musculara!

| Adentro_Mar_1974 a răspuns:

Acesta e site de absurditati? happy Pai cantarul arata masa, nu ca v-ati ingrasat. Ingrasarea depinde de privitor. Daca masa a crescut, cred ca v-ati ingrasat, pentru ca nu poti face masamusculara mai mare decat grasimea pe care vrei s-o dai jos. E absurd. Daca lumea va spune ca ati slabit, se poate referi la obraji, dar poate ati depus colacei la abdomen, asa ca depinde de referinta, ce Dumnezeu... happy