anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. De doua saptamani ma doare apendicita. Am fost la spital si m-a consultat dar a zis ca nu am nimic. Mi-am facut si un echo si tot la fel, a zis ca nu am nimic... Dar pe mine ma doare tot timpul... Ce ar trebui sa fac? Va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cred ca esti fata, in cazul acesta, poate ai o problema la ovar - chist, raceala. Ar trebui sa mergi si pe la un ginecolog ca sa excluzi aceasta eventualitate.

| katy a răspuns:

Poate e vorba de ovarul drept si nu apendicele,incearca un ecograf la ginecologie, problema poate fi din alta parte, sau uite un caz pe care il stiu de mai demult tot asa cineva simtea durere in partea apendicelui si pana la urma a aflat ca avea probleme la rinichi, deci durerea mai si radiaza adica, daca te doare intr-o anumita parte problema poate fi chiar si din directia opusa

| nico097 a răspuns:

Sa nu ai alt ceva poate e durerea de la rinichii orice e posibil.