| There a întrebat:

Hei,TPU.Am o problema, eu sunt putin obsedata de faptul ca sunt slaba.Am 13 ani, 52 de kg si 1, 60 inaltimea.As vrea ceva sa ma ingras si eu mai repejor, dar ceva sanatos...si sa nu ajung chiar o grasa de 100 kg cu tone de celulita si obrajii cat Brazilia...acolo 6 kg happy. Multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Beatriceeee a răspuns:

13 ani 52 de kg..Cred ca glumesti! Vrei sa ai 1.60 si 60 de kg?

| Ađřıαηηα a răspuns:

OMG! Eu am 13 ani 50 de kg si 1, 60 si toata lumea zice ca sunt plinuta etc straight face [bine nu chiar toataalaughingdecat familialaughing si cateva colege] dar si eu ma simt plinuta :l adica as vrea sa dau jos vreo 3 kg si tu la 52 de kg vrei sa te ingrasi straight face Ma rog. Cred ca ai oase grele si de aia ai atatea kg straight face

| AudImagini a răspuns:

Nu mi se pare deloc că eşti slabă.

| PufarinaXD a răspuns:

Daca si tu esti slaba...

| gabriel31 a răspuns:

Esti in crestere si asta poate fi una din cauze.ar trebuie sa-ti faci si un examen coproparazitologic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu eşti slabă.
Ba din contră, eşti puţin cam grăsuţă, dar e vară şi dacă ai ambiţie poţi da câteva kg jos.
Oricare ar fi alegerea ta, eu îţi urez succes!

| infires a răspuns:

Pffff...Sti cum se calculeaza greutatea ideeala? Pai asa: Sa iti calculez tie : 1.60 kg, se ia acel 60 de la inaltime si se scade la 10, adica 50.Greutatea ta ideeala ar fi 50 de kg.
Nu ai nevoie sa te ingrasi.

| Cosmin86 a răspuns:

Poti sa cresti putin in greutate punand masa musculara, se vede mult mai bine decat grasimea si doar de la cateva kg nu o sa ai muschi a.i. sa-ti pierzi feminitatea, o sa fi foarte ok.

| Socke a răspuns:

Esti deja cat Brazilia.