| Lovely04 a întrebat:

Hei TPU am o problema foarte delicatasad ...Sa va povestesc : Acum 2 ani am stat cu un baiat am avut o relatie lunga si frumoasa iar intr-o zi ne-am certat cam rau si ne-am despartit si de atunci nu am mai vorbit deloc...sad acum dupa 1 an am vorbit cu elsad si il iubesc foarte mult problema este ca vreau sa ma impac cu el sau daca nu ma impac cu el sa ne intalnim la un suc pentru ca mi`e foarte dor de el dar el are TBC din pacate si nu stiu cu ce faccryingcrying chiar vreau sa il vad dar nu potttttttttttttttttt

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tuberculoza se vindeca, nu este deloc o piedica in calea unei relatii

| onasis1961 a răspuns:

Foarte mulţi au TBC! Aceia nu se mai însoară nu mai au prieteni,trebuiesc izolaţi! Hai să fim serioşi, Această boală se tratează de mult timp! Ce ar face medicii de la pneumologie, toţi ar avea boala. Microbul de TBC este peste tot în atmosferă, ori care din noi îl putem lua, asta numai în cazul când organismul nostru e slăbit imunitar.Aşa că fii fără temă, dacă-l iubeşti du-te la suc cu încredere! Să fii iubită maxim!

| 69dacăvrei a răspuns:

Trist. Mergi mai departe, stiu ca doare, indura! Vei gasi pe altcineva cand te astepti mai putin, chiar daca acum zici ca il vrei pe el, nu pe altu. O sa vezi, va fi bine!