anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU, am o problema foarte mare! Acum 2 saptamani eram la un eveniment cand dintr-o data mi-a trebuit la toaleta. Am mers si m-am intors si am simtit ca iar trebuie sa merg si tot asa timp de 3 ore. Stiam ca am racit asa ca n-am facut nimiclaughing, am stat asa pana ce situatia s-a agravat foarte tare. Adica si daca nu imi vine si daca imi vine eu nu pot sa merg nicaieri din casa ca sa nu imi vina si sa trebuiasca sa merg incontinuu la baie. Am frica aceasta de atunci si nici la scoala nu mai pot merge. Acum am tratament dar nu pot sa merg nicaieri din casa pur si simplu a devenit o fobie. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ionella001 a răspuns:

Draga mea, nimen nu te intelege mai bine decat o fata big grin
Si eu am avut problema asta la inceput, incearca sa iesi pana la magazin, undeva aproape de casa, dupa aia sa faci sport, sa vezi ca nu e capat de pamant, si dupa aia incearca sa iesi in oras, sa mergi la scoala, dar sa ai destule absorbante la tine, asa te vei simtii in siguranta happy

3 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Salut
wow nu am mai intalnit asa ceva dar incerca si tu sa nu te mai ageti ca cateodata din cauza asta e... incerca sa nu te mai gandesti ca vrei sa mergi la baie.

| Danzell a răspuns:

Lasand raspunsurile mistocare de mai jos, e posibil sa fi facut toxiinfectie alimentara. Eu am patit-o, stateam pe WC cu ligheanu in mana. A fost rau de tot.
Nu mai bea lichide gen apa, suc, incearca sa mananci cat mai uscat posibil, gen paine prajita, covrigi, chestii de genu. Daca e sa bei ceva bea ceai cald. Si du-te la doctor.

| Lynnfield a răspuns:

Bagi tampon pui pampers astupi gaura.