Dacă încă ești încă în perioada de creștere înseamnă că te-ai înălțat brusc i-ar pielea nu a mai ținut pasul;-). Am și eu jos la coloana sunt ca niște mici dungulițe mov, eu mai am și la genunchi multe. Cu timpul dispar. Dacă nu ești în perioada de creștere nu știu atunci ce ar putea fi.
Parerea mea este ca ti-a niste vergeturi. Poate in ultimul timp te-ai ingrasat putin ori te-ai inaltat brusc. Asta este parerea mea dar nu inseamna ca am dreptate, trebuie sa observi chestia asta si sa te indrumi catre un spetialist.
Sa precizez ca tu ai o greutate destul de mare? daca ti s-au facut astea? Tie ti s-a intamplat ca nu faci miscare si grasimea sta.Vei avea si la brate la susuara m-ai sus. Daca nu faci miscare grasimea tot sta pe si se depune si asa am vazut si eu problema dar doar la copii obezi.Bafta.Sper ca te-am ajutat.P.S :Acele Trec foarte greu si fratele meu are si trec doar daca faci sport si dai din grasime sau cu timpu dar foarte greu cu timpu, P.S in timp vei vedea ca nu m-ai vor fii mov vo fi albe .Bafta.Sau consulta un medic.Sa vezi ce spune dar cel m-ai probabil asta e. Doar daca esti obez.
Am 15 ani si 45 de kilograme nu sunt deloc gras ai mei vor sa ma ingras
Bafta.La ingrasat.
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: