| Nne a întrebat:

Hei TPU! kiss Am o problemă la o unghie de la picior. Mi-a căzut o piatră destul de mare pe picior a curs sânge și s-a învinețit. Toată lumea mi-a spus să aștept că, cu timpul va cădea și va crește alta sănătoasă. Problemă e că au trecut deja 3 ani și unghia tot la fel a rămas. ce pot să fac? Ceva tratament, remedii, unguente ceva? Funda! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Trei ani,esti sigur ca ai scris bine, intr-adevar cand ne lovim la unghiile de la picior nu este obligatoriu sa cada, in schimb crescand unghia redevine la culoarea normala, totusi asta dureaza in jur de jumate de an, daca la tine de 3 ani nu s-a mai albit ma tem ca e mai grav, oricum nu cu unguente va trece, doar medicul trebuie sa stie ce e de facut in caz ca se mai poate face ceva

| Laura927 a răspuns:

Se pare ca ti-a rămas sângele închegat dupa părerea mea, nu e un pericol dar este inestetic.
Si eu mi-am prins pielea cumva cu un carlig si mi-a rămas ca o alunita, de fapt este sânge închegat doar la medic o pot scoate.
La tine nu știu cum ar proceda putea proceda medicul dar este singura solutie care o ai, sa faci un control.
Oricum daca pe tine nu te deranjează...

| Nne explică (pentru Laura927):

Am fost la medic, de mai multe ori. Toti mi-au spus sa astept si sa stau linistita, altii mi-au dat un unguent si de trecut tot nu mi-a trecut. sad

| Laura927 a răspuns (pentru Nne):

In câțiva ani o sa iti treaca (corpul nostru este "fabricat" ca sa se repare singur împotriva multor boli happy ), dar daca tot esti fata ai posibilitatea de a camufla cu o oja happy sunt milioane de culori, nu te plictisesti tu happy

| njohn a răspuns:

Asta chiar ca ii ceva ciudat, cum ai stat atata timp si nu te-ai dus la un medic?