| clary501 a întrebat:

Hei TPU.
AM o problema. Nu stiu daca imi veti putea raspunde, dar daca da, chiar m.ati ajuta mult.
Daca vreti intr.adevar sa ma ajutati, cititi pana la capat.
Inainte eram o fata care vorbea cu toata lumea, dar totusi timida. Imi placea sa vorbesc cu toti. Imi placea sa ma eemarc, sa fiu cu ei. Xu familia mea. Cu toti.Dar am incepit sa citesc, iar acele carti m.au schinbat. M.au facut sa vad lumea altfel, in sensul rau al cuvantului. Citesc sau desenez sau stau cat mai departe de toti, incercand sa evit oe toata lumea. Stiu c. este un inceput de depresie. AM prezentat multe astfel se simptome. Dar nu asta este problema cea mai mare. CAnd citesc, ma implic prea mult. Practoc eu traiesc prin acele personaje. Daca ele sunt fericite, si eu sunt. daca ele sunt triste, si eu sunt. Si in mare oarte personajele sunt triste. Peoblema este ca eu ma implic prea mult si sufar mult orea mult pentru acele persobaje. Stiu ca nu sunt reale. ca nu exosta si alte chestii...dar chiar nu stiu ce se intampla. O parte din corpyl meu nu vrea sa inteleaga asta.
Nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun, daca nu intelegeti, spuneyi.mi si va voi da mai mukte detalii.
Scuzati.mi scrisul gresit. Dar sunt pe telefon si imi este greu.
Multumesc pentru atentie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dydy13 a răspuns:

Si eu traiesc sentimentele personajelor big grin practic ma simt de parca sunt ele happy ca sa nu mai suferi pentru acele personaje, sa nu mai fii deprimata citeste niste carti ceva mai vesele. thinking
incearca sa compari realitatea cu fictiuneawinking sper ca te-am ajutat big grin

1 răspuns:
| RuxiWinchester a răspuns:

Pai...eu am trecut prin asa ceva. oarecum. daca mai ai nevoie eu am trecut peste cu ajutorul unei prietene...am citit cartea/cartile impreuna si dupa le comentam. puneam pe o foaie punctele slabe si cele bune ale cartii si bla bla..deci o prietena care sa se sacrifice si sa citeasca aceelasi lucruri cu tine si care sa te inteleaga e destul. daca vrei putem vorbi pe fb (Ruxandra Gabriela-ma poti baga in seama cand vrei tu)