Mananca dumicati mai mici si mesteca foarte bine, ca sa nu te mai ineci.
Nu uita sa pui un pahar de apa alaturi, ca in caz de nevoie, sa bei din el.
Multumesc mult pentru sfat!
Nu te mai stresa, raporteaza-l adminului!
Vezi casuta de sub raspuns cu "raporteaza", sau foloseste acest "contact":
https://www.tpu.ro/contact
L-am raportat prin intermediul formularului. Acum să vedem
E bine sa nu razi! indiferent ca ai patit asta sau nu! lasa ce a fost! a fost! important e sa stii cat mananci si cum mananci!
Mănânca cu înghițoturi mici, nu te grăbi, și eu am avut senzația asta, dar am trecut peste, până la urmă.
Mi.am ocupat mintea cu altceva în timpul mesei ( m.am gândit la o melodie, la învățat, mi am gasit un hobby) și cu timpul am uitat de înecat. Creierului îi trebuie timp ca sa,, uite" obiceiuri, nu poti dintr.o dată. Dacă tu te gândești mereu la a te îneca, atunci chiar te vei îneca. Nu știu dacă si tu ai observat chestia asta, dar eu când îmi era foame rău, uitam de înecat.
Am inceput sa mai scap de ticul asta de a tusi si din gandit la inecat si mananc mai ok acum, mi-e mai bine, mai am momente, dar e mult mai okay decat inainte. Jur ca ajunsese sa-mi fie groaza cand ma gandeam ca trebuie sa mananc, dar muream de foame in stilul asta. Iau inghitituri mai mici, mestec foarte bine mancarea
Daca te liniștește, eu nu cunosc cazuri de înec cu mancarea si murit din cauza asta, decât în cazul omenilor ce erau beți (rău), a copiilor mici, si atât. Mestecă bine mâncarea, mănâncă încet și nu te mai gândi că ai să te îneci(sigur ca ii este greu creierului să se dezobișnuiască, am citit undeva că obiceiurile vechi se uită în timp de o jumate de an-1 an, nu te aștepta să.ti treacă imediat, mai ales fără consult de specialitate.
Si gândul,, nu am să mă înec" rostit în minte în timpul mesei este de fapt tot gând de înecat cu mâncarea.
Fi curajos, treci peste cu ambiție.
EU TE SFATUIESC SĂ.ȚI FACI SI NIȘTE CONTROALE MEDICALE, SĂ NU FIE DIN ALTĂ CAUZĂ(NU PE PSIHIC).
Deeaandreea9156 întreabă: