| Chanel1 a întrebat:

Hei TPU, am o problema. Vineri cand m-am pus pe cantar aveam 59.8 si azi brusc 61.3. In conditiile in care am mancat ca de obicei, sanatos, putin si des. Ieri am avut o criza alimentara, am fost foarte anxioasa si stresata pe corpul meu si am mancat dulce si mancare grasa, dar nu seara. Pe la pranz. Plus ca am facut sport in weekend. O ora pe bicicleta statioanara. Dar la corp nu vad sa fii pus pe mine. Ca m-am tot uitat. Ai nu stiu, nu simt eu un confort, ma simt foarte naspa si nu inteleg de ce toate astea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca nu ai mancat prea sanatos, odata ce s-au mai depus 500 grame peste greutatea normala.
Dulcele nu voie DELOC in gurita ta, cand vrei sa slabesti.
Este evident ca ai mancat foarte mult, daca desii ai fact sport, tot ai pus jumatate de kg.
Ce nu intelegi?
Este foarte simplu: doar bagand in gura, te ingrasi!
Mananca mai putin si dubleaza sportul, sa vezi cum slabesti!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am fost foarte anxioasa si stresata pe corpul meu si am mancat dulce si mancare grasa.
Dacă mănânci ca să îți calmezi emoțiile, cu atât mai mult te îngrași, căci corpul depune grâsime ca să poți lupta cu dușmanii.
Cuată motivul anxietății, și rezolvă.
Să te calmezi cu mâncare, întri în cerc vicios.
Ele nu se calmează și va trebui să mănânci tot mai mult.

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Depinde cand te-ai cantarit. Daca vineri te-ai cantarit dimineata pe stomacul gol, iar azi ti-ai luat greutatea dupa ce ai mancat si ai baut apa evident o sa existe o diferenta. Daca asta nu a fost cazul atunci te-ai ingrasat. Chiar tu ai spus-o, ai mancat gras si dulce. O ora pe bicicleta abia daca arde 400-600 de calorii, adica 25% din ce mananci intr-o zi, nu arzi 10 kg de la pedalat o ora, asa ca nu te baza pe asta.

Bula
| Bula a răspuns:

Ai aratat 1.5 kg diferenta.
Daca vineri te-ai cantarit dupa ce ai facut caca, iar astazi inainte, atunci ai deja o diferenta considerabila.
Daca ai mai si baut ceva lichide, atunci greutatea a mai crescut, pana sa le elimini.
Deci, inseamna alternanta de greutate normala.
(n-am pus si toleranta de masurare a cantarului happy )

| Fatamuntilor a răspuns:

Verifica cantarul! daca ai digital, cu atat mai mult.
Plus ca nu e indicat sa te cantaresti asa des!
Chiar daca ai mancat dulce sau gras, ai ars acele calorii!