Cu frica nu rezolvi nimic.Pana acum nu am avut masele cariate ca sa fac injectie si nu stiu daca doare sau nu.Important e sa ai curaj ca sa infrunti orice problema oricat ar fi de grea pana nu se agraveaza situatia.Du-te la stomatolog si zi problema, iar medicul va stii ce va face.Trebuie sa vezi partea plina a paharului.Nu te gandi la durere ci cum va fi dupa ce iti va trata maselele si cat de sanatoase vor fi dupa.In timpul injectiei gandeste-te la ceva frumos, care te face vesela si ai sa vezi cat de repede va trece timpul, nici nu o simti durerra poate doar un pic deoarece ai fost ocupata cu altceva. Sper ca te-am ajutat.Bafta!
Injectia pentru anestezie e o mica piscatura in gingie. Nici nu se compara cu o durere de masea
Am avut si eu o masea permanenta cariata, dar mi-a curatat-o si mi-a plombat-o la stomatolog. Eu una cred ca doare mult mai tare sa ti se faca injectie pentru anestezie decat sa ti-o curete. Plus ca si atuci cand este anesteziata, tot te doare cand ti le scoate. Eu te-as sfatui sa ti le cureti.
Larisamonica întreabă:
User252426 întreabă: