Schimbarea de la iarna la primavara-vara. Mai multa lumina, mai multa caldura, moleseala.
Asa sunt si eu, e normal.
Nu cred pentru ca adorm imediat, ceea ce nu mi se intampla inainte.La lumina nu am fost sensibila sa ajung sa fac riduri pentru ca nu suport lumina.
Exact asa e si la mine, azi am iesit afara si nu era foarte puternic soarele, insa nu puteam tine ochii deschisi, ma usturau si incepeam sa lacrimez. E perfect normal..crede-ma.
Dar ti-ai revenit dupa Eu am mers o ora si ceva cu masina si nu puteam tine ochii deschisi calumea. S-a intamplat o minune si am ajuns acasa la intuneric si am scapat de chinul ala de a sta incruntata.
Mai bine te-ai duce la medicul de familie.Ai putea avea o lipsa de calciu, dar si ceva mai grav!
Oboseala extrem de profunda... odihneste-te, dormi mai devreme... si eu sunt cam ca tine acum, insa mai e putin si vine vacanta. Atunci sa dormi mult, sa te hranesti bine si sa te reincarci esti prea obosita
Adorm la 9, mi s-a intamplat sa dorm si la 7-8, de o luna ma culc foarte, foarte devreme, fata de cum ma culcam de obicei. Daca vreau sa stau pana mai tarziu, nu rezist mai mult de 9:30. Dimineata ma trezesc in medie la 6:45.Dorm destul.Problema poate e si ca dorm foarte stresata ca am o problema cu scoala eu, nu o suport deloc Si stau stresata ca daca nu suna ceasul, daca intarzii la prima ora, daca ma asculta maine la cutare ora, daca ma cert iar cu nebuna.Si nah..ma stresez. Dar eu simt ca dorm bine, mult, doar ca ma mai trezesc noaptea asa din senin parca trezita din senin.Adorm imediat dar..Nu stiu ce sa mai zic.
Nu e incarcat. Din cate am inteles, orele le incep la 9:30 si se termina cum era si inainte.De exemplu maine am pana la 12:30, deci nu o sa fie cine stie ce. Diriga zicea ca o sa pictam peretii in clasa dar nu s-au strans bani pentru vopsele deci o sa stam degeaba.Marti ce e mai greu pentru mine ca e de mers mult prin lumina la muzee si alte de astea si sigur o sa patesc ceva ca nu suport lumina si ametesc imediat. Miercuri si joi e usor si vineri...nici nu stiu daca mai facem ceva. Oricum nu o sa ne tina diriga pana la 2:30 cand se termina orele in urmatorele zile. O sa fie ok, sper.Imporatnt e sa nu ma mai cert cu nimeni ca ma omoara fazele astea.
Probabil e vreo astenie, incearca sa te alimentezi corespunzator cu un aport bogat de vitamine. Mergi pe o dieta bogata in fructe dar si ceva carne de pui sau vita.
Daca ar fi o stare normala, toata lumea ar merge pe strada dand cu capul in stalpi de durere si pentru ca nu vad din cauza soarelui care le da in ochi. cel mai bine este sa mergi la un medic, mai ales ca spui ca dureaza de atita vreme si ai si dureri de cap, poate fi o sinuzita, poate fi o problema de vedere care nu a fost depistata pina acum (dureri de cap, ameteli sunt date si de faptul ca nu vezi bine). problemele de sanatate sunt prea importante sa fie tratate pe net ca o defectiune la calculator sau la telefon... sanatate multa, ai grija de tine!
Cu placere, anytime! dar tot n-ar strica sa mergi la un doctor, poate niste vitamine te-ar ajuta sa te mai inviorezi un pic. asta daca nu cumva creierasul tau nu cumva a gasit el o cale sa te scape de sila scolii si te ia cu somn si durere de cap si eu ma stresez aiurea pentru orice fleac, oare vaccinuri cu nepasare n-or exista?