anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU :/
Am par pe burta, sani, si fund, adica fire mici. Banuiesc ca la mine se vad pentru ca sunt bruneta, totusi nu vreau sfaturi emotionale de genul: Nu conteaza daca ai par pe burta, este normal, toata lumea are asa ceva, bla bla bla. Vreau sa stiu doar cum pot scapa de el. p.s sunt fata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Bla, bla, bla ce ai scris sunt super! Parul acela mic e normal, iar daca il dai jos atunci revine: mai mare, mai viguros, mai des! Acela e parul bun, de protectie a corpului impotriva microbilor, virusurilor etc. Eu l-as lasa asa, cu ce te incomodeaza? Respecta bariera protectoare a corpului, daca vrei sa te mențina in viata ani multi si frumoși!

3 răspunsuri:
| udrescuf a răspuns:

Te poti epila cu benzi epilatoare.

| Cbmc0Cris a răspuns (pentru Caro34):

Ok;(

| Adry05 a răspuns:

Cu epilator electric sau ceara. Cu epilatorul, surprinzator, nu doare absolut deloc, mai ales pe burta. Si eu am puful ala dar sunt satena s nu mi se vede asa rau asa ca am renuntat sa-l iau.